Det märkligaste jag gjort..

Vad är det märkligaste du gjort? Tänk efter.
Jag kan inte komma på nåt märkligare än hur jag valde att leva dagen idag.
Försöker tänka längre tillbaka.. var det:
När jag stal bultar på en brobyggarbetsplats som 13åring?
När jag störde direktörens jultal i det anrika företaget med att sätta en leksaksmus i spin på golvet?
När jag sa ja till ett frieri på PetersPlatsen i Rom?
Nej, det märkligaste jag har gjort, är att hålla gratis-loppis i Vittsjö, att ge resten av mina möbler och saker bort som led i processen mot prylfrihet och fördjupningsmöjlighet i mer andliga och kreativa saker.

Jag började ha loppis i försommaren. Då sålde jag överblivna saker från de 2 hus jag hade i Danmark (båda såldes med stora förluster, men prylarna hade jag kvar). När jag då kring midsommar beslöt att flytta till mindre boyta, sorterade jag mina saker igen. Och igen. När det blev september och jag såg hur mycket det var kvar efter slut-utförsäljningsloppisen, blev jag desperat!

Denna kväll, efter en mycket speciell dag, börjar stressen släppa sitt tag i mej.
I en köp- o säljgrupp lokalt för Vittsjö (på ett socialt medie) skrev jag att folk kunde komma förbi på gratis-loppis. Nu är ju jag en person med hög känslighet, så att telefonen ringde 3 gånger, och jag fick åtskilliga elektroniska meddelanden, gav mig hjärtklappningar och högt blodsocker. Haha – jag skrattar också högt. Men stressigt blev det mellan kl 16 och 20 – det var samtidigt jäkligt kul !! Grejorna jag trodde jag hade mycket personliga förhållanden till, fick plötsligt personlighetsändringar och log mot mig på väg ur mitt hus i någon annans famn. Högst märkvärdigt!

Vittsjöborna är effektiva när det gäller. För det är inte mycket kvar i ‘loppisbutiken’ nu. Lucky me! som då bara har lite att packa ner och lämna till välgörenhet.
Jag hoppas jag har gjort nåt välgörande idag. Det är gjädjande att ge. Många sa ‘Lycka till med ditt husvagnsliv!’, jag svarade ‘Vi ses i Vittsjö!’. Alla tackade. En kvinna gav mig ett speciellt tacksamt, kort blick som sa mer än tusen ord. Då blev jag mycket rörd.

Försöker tänka efter igen..
jo, det är nog det märkligaste jag någonsin gjort.

Detta var också en HusvagnsHistorie. Jag har börjat på Instagram. Första försiktiga bild igår https://www.instagram.com/malenelangborg/

2 reaktioner till “Det märkligaste jag gjort..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *