Skicka ett vykort

I princip är en blogg en sorts online-vykortsutskick.
Jag har tänkt på hur jag ska skaffa läsare till denna blogg HusvagnsHistorier.se – och därmed flow, ökat besökssiffra osv. Jag vill ju på sikt ut i landet med mina sånger och berättandet. Körandes med husvagnen, naturligtvis.
Om jag placerar en hög vykort/postcards på caféer, biblioteker, campingplatser och hos husvagnsåterförsäljare – då når jag kanske en ‘publik’.
Har ikväll beställt en jätteförsiktig upplaga av egen design:
Sidan 1

Sidan 2

Har jag berättat at jag längtar sååååå? Det är nästan outhärdigt 😉
Tisdag var jag på besök hos ‘Bengt i Örkelljunga’ – jag hade sålt saker på loppis för 1 000 spänn och kunde betala in kontant (de anställda verkade inte särskilt imponerade). Men NU fattas bara 27 000 kr förrän jag kan få Öggi med hem. Hoppas jag kan njuta lite av sensommaren med vy från en husvagn. Hoppas i alla fall jag hinner innan sista september, för då ska jag lämna villan här utanför Vittsjö.

Bloggen, som ju också ev ska bli bok eller ljudbok, bliver en samling ‘vykort’ från livet – en hälsning från världens enda galg-museum (på dansk: (tøj)bøjle) som jag besökte idag i Olofström – över minnen från tidigare resor och upplevelser – till reflexioner, ibland i form av låtar, över vår värld.

/Malene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *